Overige links

  Website DoubleQUOTE

  Version en franηais

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Slotkoersen, Delayed of liever Realtime... 

 

   DoubleQUOTE

Slotkoersen, Delayed of liever Realtime...

Om dagelijks de slotkoersen van 4000 aandelen wereldwijd (EuroNext, Nasdaq, ...) te downloaden kunt u reeds meer dan 6 jaar beroep doen op de diensten van Doublequote. Vanaf vandaag rollen de koersen van deze aandelen voortaan ook overdag over uw scherm (met 15 minuten vertraging). Via DoubleQuote beschikt u vanaf dan ook automatisch over intradaygrafieken tot 5 dagen terug in de tijd. Naast DoubleQuote kunnen we u echter nog tal van andere abonnementen aanraden. EuroBench-gebruikers ontvangen de intraday-koersen zelfs volledig gratis bij hun bestaande abonnement, inclusief de koersen van de Turbos en de Speeders.

We zetten de mogelijkheden eventjes op een rij :

 

U bent reeds een DoubleQuote gebruiker

Gebruikers die reeds een abonnement op DoubleQuote hebben weten hoe gemakkelijk dit systeem werkt : voor slechts €249 per jaar kan men dagelijks de slotkoersen van meer dan 4000 aandelen downloaden. Indien u ook de volgende jaren op deze manier wenst te blijven werken verandert er voor u niets.

 

Indien u echter ook overdag de koersen wenst op te volgen dan kunt u voor €100 extra (per jaar, bovenop uw bestaande abonnement) ook de intradaykoersen in VisionExpert ontvangen, met een vertraging van 15 minuten. (Indien uw bestaand abonnement nog een half jaar loopt, dan betaalt u natuurlijk ook maar de helft van die €100 om de intraday-koersen te bekomen).

 

DoubleQuote : slotkoersen voor €249 per jaar

DoubleQuote Delayed : slotkoersen en vertraagde koersen voor €349 per jaar

 

 

U heeft reeds een EuroBench abonnement

Indien u VisionExpert gebruikt in combinatie met een download abonnement van Eurobench  (bv EuroNext volledig, Amerika pack, ...) dan heeft u ook hier de keuze : u blijft dagelijks werken zoals u gewoon bent en downloadt dagelijks de slotkoersen van de verschillende beurzen.

 

Indien u uw EuroBench-abonnement bij ons heeft afgesloten ontvangt u vanaf nu volledig GRATIS ook overdag de intraday koersen (15 minuten vertraagd) bovenop uw bestaande abonnement. (Dit kan alleen indien uw abonnement bij ons werd afgesloten, zoniet zult u alleen slotkoersen blijven ontvangen).

 

EuroNext volledig : slotkoersen voor €249 per jaar

EuroNext Delayed : vertraagde koersen volledig GRATIS

 

   

U heeft reeds een ander abonnement

Indien u VisionExpert gebruikt in combinatie met een ander abonnement (FirstQuote, CompuGraphics, ...) dan verandert er voor u niks : u blijft werken zoals u gewoon bent. Indien u dit wenst kunt u zich alsnog abonneren op de extra modules hieronder, zowel vertraagd als realtime. U kunt desnoods uw bestaande abonnement opzeggen en bij ons een nieuw abonnement afsluiten.

 

   

U heeft geen enkel abonnement

Het merendeel van de VisionExpert gebruikers gebruikt het programma in combinatie met websites zoals Yahoo of Morningstar die gratis de koersen doorsturen, al dan niet in combinatie met een ServiceContract om automatisch de nieuwste updates en historieken mee te downloaden. Indien u dit wenst kunt u probleemloos overschakelen naar een betalend abonnement, zowel vertraagd als realtime. Het voordeel van deze abonnementen tov Yahoo is dat u voor elk aandeel direct een intradaygrafiek over 5 dagen kunt maken, ook indien u dit aandeel voordien nog nooit heeft opgevraagd.

 

 

   

   Overzicht Abonnementen

Slotkoersen, Delayed of liever Realtime...

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende mogelijkheden qua abonnementen en de jaarlijkse bijdrage, zowel slotkoersen, vertraagde koersen als realtime. Bij elk abonnement ontvangt u van ons een CDROM met daarop de recentste versie van VisionEXPERT en de juiste historieken. De prijzen zijn inclusief BTW :

 

DoubleQUOTE

Jaarabonnement op de dagelijkse download van slotkoersgegevens van de 4000 belangrijkste aandelen wereldwijd, inclusief 10 jaar koershistorieken.

 

 

 

 

 

 

 

€ 249,00

DoubleQUOTE Delayed

Jaarabonnement op DoubleQuote inclusief 15 minuten vertraagde koersen overdag.

 

 

€ 349,00

Beleggingsfondsen

Jaarabonnement op de dagelijkse download van de slotkoersen van alle beleggingsfondsen op Brussel en Luxemburg, inclusief 10 jaar koershistorieken.

 

 

 

 

 

 

€ 249,00

EuroNext Delayed

Jaarabonnement op de dagelijkse koersdownload van de slotkoersen van ALLE effecten van EuroNext (Brussel, Amsterdam, Parijs, Lissabon, Turbos, Speeders, Warrants, Wisselkoersen...) inclusief 15 minuten vertraagde koersen overdag en inclusief koershistorieken.

 

 

 

 

 

 

€ 249,00

EuroNext Realtime

Jaarabonnement op EuroNext (zie hierboven) inclusief realtime koersen overdag en inclusief historieken.

 

 

 

€ 565,00

Europa Delayed

Jaarabonnement op de dagelijkse koersdownload van de slotkoersen van de overige Europese beurzen (de meest verhandelde aandelen van o.a. Frankfurt, Londen, Zurich, Milaan, Luxemburg, Madrid...) inclusief 15 minuten vertraagde koersen overdag en inclusief koershistorieken.

 

 

 

 

 

€ 199,00

Europa Realtime

Jaarabonnement op Europa (zie hierboven) inclusief realtime koersen overdag en inclusief koershistorieken.

 

 

 

bestek

Amerika Delayed

Jaarabonnement op de dagelijkse koersdownload van de slotkoersen van de Amerikaanse beurzen (Nasdaq, Nyse, Amex, ...) inclusief 15 minuten vertraagde koersen overdag en inclusief koershistorieken.

 

 

 

 

 

€ 199,00

Amerika Realtime

Jaarabonnement op Amerika (zie hierboven) inclusief realtime koersen overdag en inclusief koershistorieken.

 

 

 

€ 878,00

Overige modules

Alle overige beurzen kunt u op aanvraag bij ons bekomen, zowel delayed als realtime. Contacteer ons voor meer informatie.

 

 

 

 

 

 

bestek

  

 

  

Hoe gaat u te werk

Indien u interesse heeft in ιιn van de bovenstaande diensten, gelieve ons dan een e-mail te sturen op info@pavell.com zodat we uw abonnement kunnen starten of aanpassen. We zullen u dan alle instructies terugsturen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2009 PAVELL Software Belgium

Alle rechten voorbehouden

http://www.visionexpert.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker