Downloaden updates

  ServiceContract

  Importeren lijsten

  Analyse via F12

 

  Terug naar overzicht

 

 

   Version en franšais

 

 

 

 

Tips & Tricks

Via de screener van VisionEXPERT kunt u (vanaf versie 4.4) een aandeel rechtstreeks in uw database importeren door op de speciaal daarvoor voorziene link () rechtsbovenaan op de profielpagina te klikken. Dit wordt duidelijk aan de hand van het volgende voorbeeld :

 

 

Start VisionEXPERT (of VisionLITE) op

In de navigatiebalk kiest u de menukeuze "Analyse - Screener". (*)

Het programma toont dan de resultaten van de ingebouwde Screener :  (**)

 

 

 

Hier kunt u bv. eenvoudig doorklikken naar de lijst met CAC40-aandelen op

EuroNext Parijs waarvan het korte en lange termijngemiddelde elkaar neerwaarts doorkruisen (death cross) :

 

 

 

Klik in de tabel op een aandeel naar keuze, in de Screener wordt nu aan de rechterzijde een kleine grafiek in het voorbeeldvenster afgebeeld.

In dit voorbeeldvenster klikt u rechts (naast de naam van het aandeel) op het "Analyse"-icoontje () om een gedetailleerd overzicht voor dit aandeel te krijgen :

 

 

Kies vervolgens voor "Toevoegen aan VisionExpert" rechtsbovenaan om dit aandeel aan uw Vision database toe te voegen in een door u zelf te kiezen markt.

Indien dit aandeel reeds in uw Vision databases aanwezig zou zijn, dan zal het programma dit melden en vragen of u dit aandeel grafisch wenst te analyseren in het Analyse scherm (Zie ook Tips : Grafisch Analyseren via F12).

 

Indien dit aandeel echter nog NIET in uw Vision databases aanwezig is dan krijgt u via een handige Wizard de mogelijkheid om dit aandeel in een zelf te kiezen markt toe te voegen. 

 

 

(Deze functionaliteit is in het programma aanwezig vanaf versie 4.4)

 

 

(*)

Indien de menukeuze "Analyse - Screener" in uw programma niet zichtbaar is, dan beschikt u waarschijnlijk (nog) niet over de meest recente versie van het programma.

Download dan best eerst de meest recente versie van VisionEXPERT. Meer info over het downloaden van de recentste versie vindt u op deze Tip&Tricks pagina.

 

(**)

De ingebouwde Screener is alleen toegankelijk indien u over een nog lopend ServiceContract beschikt. Meer informatie over het ServiceContract vindt u op de volgende pagina : VisionExpert ServiceContract

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2009 PAVELL Software Belgium

Alle rechten voorbehouden

http://www.visionexpert.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker