Downloaden updates

  ServiceContract

  Terug naar overzicht

 

 

 

 

Tips & Tricks

Wist u dat u via de "functietoetsen" die u op de schermlayouts kunt aanbrengen rechtstreeks de aandelen uit uw lijst met favorieten kunt oproepen. In VisionExpert hebben we hiervoor een speciale schermlayout opgemaakt waarmee u de eerste 6 favoriete aandelen rechtstreeks kunt oproepen (*). Dit wordt duidelijk aan de hand van het volgende voorbeeld :

 

 

Start VisionEXPERT (of VisionLITE)

Ga naar "Analyse" en roep een grafiek naar keuze op

Kies nu de schermlayout met de naam 'Favorites'. Dit kan zeer gemakkelijk door rechtsbovenaan op de huidige schermnaam te klikken (of op het omgekeerde driehoekje  ernaast) en vervolgens de schermlayout 'Favorites' te kiezen.

We krijgen nu de slotkoersgrafiek te zien, normaal bijgewerkt tot de

meest recente koersdatum :

 

 

Zoals u kunt zien worden onderaan de grafiek nu 6 grote "functietoetsen" afgebeeld met de benaming "Favorite #1" tot "Favorite #6".

Door nu met de muis op één van deze toetsen te klikken (bv. "Favorites#1") zal het programma rechtstreeks het eerste aandeel uit uw lijst met Favoriete aandelen afbeelden. Via "Favorite#2" wordt het 2de aandeel dan afgebeeld, en zo verder.

Om het 7de aandeel uit uw lijst met favorieten op te roepen klikt u gewoon op "Favorites#6", en vervolgens klikt u bovenaan op "Volgende" (pijltje naar rechts of de PageDown- toets op uw klavier) om het volgende aandeel op te roepen. Op deze manier kunt u uw favoriete aandelen gemakkelijk en snel doorbladeren.

 

 

 

 

 

 

U kunt deze "functietoetsen" ook gebruiken om rechtstreeks een bepaald aandeel of beursindex mee op te roepen. Dit wordt duidelijk via het volgende voorbeeld :

Selecteer rechtsbovenaan de "Selector" schermlayout.

Het volgende scherm wordt dan afgebeeld :

 

 

In plaats van de Favorieten kunt u hier nu rechtstreeks bepaalde aandelen mee oproepen : Delhaize, Heineken, ... en ook enkele indexen.  De keuze van deze aandelen is vrij door u te bepalen. Om de onderliggende aandelen te wijzigen klikt u eenvoudig met de rechtermuistoets op de functietoets naar keuze. Vervolgens kiest u voor de optie "Eigenschappen onderdeel..." en krijgt u een nieuw venster waar u de functietoets kunt aanpassen.

 

 

 

 

 

 

(*)

Deze functionaliteit is in de software aanwezig vanaf versie 4.4 (release 87).

Indien u over een oudere versie van VisionEXPERT beschikt, dan kunt u steeds

GRATIS de meest recente versie downloaden.

U leest er alles over op de speciale upgrade-pagina.

 

 

Meer informatie over het gebruik van de lijst met Favoriete aandelen vindt u terug op de speciale Tips & Tricks pagina hierover : Aandelen toevoegen aan Favorieten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2009 PAVELL Software Belgium

Alle rechten voorbehouden

http://www.visionexpert.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker