Servicecontract

Tips & tricks

Extra historieken

Realtime versie

Cursus VisionExpert

Voorbeeldvensters

Statistiekenscherm

Gratis slotkoersen

Signaallijsten

Fibonacci en studies

Koersabonnementen

Functionaliteiten

Gratis uittesten

Bestellen

 

 

VisionExpert Handleiding

VisionExpert QuickStart

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VisionEXPERT is de langverwachte opvolger van Vision2000 en HET beursanalyseprogramma bij uitstek dat instaat voor de behoeften van elke moderne belegger. Reeds meer dan 15 jaar wordt Vision door zowel partikuliere als institutionele beleggers geprezen voor zijn kracht en éénvoud in gebruik. VisionEXPERT is het enige Nederlandstalige beurspakket dat krachtige analysemogelijkheden koppelt aan een nooit eerder gezien gebruikscomfort. 

 

Voorbeeldvensters...

 

 

Het toppunt van gebruiksgenot is het interaktieve voorbeeldvenster aan de rechterzijde : daar vindt U steeds een recente koersgrafiek en extra koersinformatie over het effect dat werd aangeklikt, om het even waar in het programma.   (meer...)

 

Statistiekenscherm...

 

Kompleet nieuw en werkelijk uniek is het Statistiekenscherm binnen VisionEXPERT : met één muisklik verkrijgt u razendsnel een overzicht van de grootste stijgers, grootste dalers, nieuwe toppen...  Klaar om af te drukken of via email de wereld in te sturen.   (meer...)

 

Signalen op indicatoren...

 

Welke aandelen hebben de RSI in de aankoopzone, of hebben een neerwaardse kruising van de MACD met de signaallijn ? Nieuw in VisionExpert zijn namelijk de signaallijsten waarmee u van ELKE indicator gemakkelijk de snijpunten met de signaallijn kunt laten berekenen.   (meer...)

 

 

Fibonacci en studies...

 

Via een handig venster kunt U zeer snel steun- en weerstands­lijnen, Fibonacci studies (retrace, fan, time, cycle), quadrantlijnen en regressiekanalen op de grafieken laten aanbrengen. Zonder dat u deze zelf moet tekenen !   (meer...)

 

Gratis slotkoersen...

 

Met VisionExpert kunt u volautomatisch de slotkoersen inlezen van verschillende websites die reeds jaren gratis slotkoersen verstrekken. Dus ook indien u enkele weken afwezig was zal het programma probleemloos de ontbrekende koersgegevens downloaden en verwerken.   (meer...)

 

 

Betalende abonnementen

 

Naast de GRATIS koersen die u met VisionEXPERT rechtstreeks via diverse websites kunt downloaden, kunt u het programma ook koppelen aan de meest courante koersleveranciers (DoubleQuote, EuroBench, ...), dus ook indien u reeds een bestaand abonnement op een koersprovider heeft.   (meer...)

 

 

 

Op deze site vindt u ook een compleet overzicht van de overige functionaliteiten van het programma. Ook komt u te weten welke functies en schermen in de Pro-versie en welke in de Basic-versie zitten, en wat nieuw is ten opzichte van de vorige versie.   (meer...)

 

 

Gratis 2 weken uittesten...

 

Behoort u nog niet tot de steeds groeiende groep VisionEXPERT-gebruikers en twijfelt u nog over de aankoop van de software ?  Overtuig uzelf en download een testversie van VisionEXPERT die u gedurende 2 weken volledig vrijblijvend in zijn complete vorm kunt uittesten, inclusief het dagelijks downloaden van slotkoersen.    (meer...)

 

 

Online bestellen...

 

U kunt de software rechtstreeks via de website bestellen. We nemen dan zo snel mogelijk contact op om uw bestelling en de betaling verder af te handelen.   (meer...)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2009 PAVELL Software Belgium

Alle rechten voorbehouden

http://www.visionexpert.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker