Volledige beurzen

Direct na sluiting

Gratis 10 jaar historiek

Gratis uittesten

 

Hieronder een overzicht

van alle aandelen die per

markt opgevolgd worden :

 

EuroNext Brussel

EuroNext Paris

EuroNext Amsterdam

Amsterdam Fondsen

London

London AIM

Frankfurt

 

Nasdaq

NYSE

AMEX

Nasdaq OTC

Nasdaq Pinksheets

Toronto

Trackers

 

Dublin

Kopenhagen

Madrid

Milano

Oslo

Stockholm

Vienna

Zurich

 

Bombay

Hong Kong

India NSE

Shanghai

  

Indices

Currencies

Commodities

  

(overzicht op 15/09/2006)

 

 

ServiceContract

 

 

Tips & Tricks

  

Naast YahooTurbo- en YahooSnapshot-driver is er ook een derde mogelijkheid om slotkoersen via Yahoo te downloaden : met VisionDownload kunt u reeds 30 minuten na de sluiting van de beurzen de slotkoersen downloaden. En dit tot 2 maand terug in de tijd. Kortom een betrouwbaar systeem om dagelijks uw VisionExpert-gegevens (of VisionLITE) mee bij te werken. Deze functionaliteit is in het programma aanwezig vanaf versie 4.1 release 63. (*)

 

 

Om in VisionEXPERT de koersen via het VisionDownload-systeem bij te werken

gaat u als volgt te werk :

Start VisionEXPERT

Ga naar het "Update - Internet"-scherm

In dit scherm selecteert u de "VisionDownload"-driver :

 

 

 

Deze provider heeft geen extra instellingen, de beveiliging gebeurt op basis van

het serienummer van uw programma. Klik dus gewoon onderaan op "Volgende".

Het programma laadt nu alle beschikbare beurzen en toont het resultaat op

het scherm :

 

 

 

(een overzicht van alle aandelen die per markt worden opgevolgd vindt u in de marge aan de linkerzijde van deze pagina)

 

Selecteer hier uit de beurzen die op de servers beschikbaar zijn en klik op "Volgende". (Indien u hier geen beurzen te zien krijgt dan is er waarschijnlijk een probleem met uw Internet-verbinding of met uw instellingen.

 

Indien u hier de boodschap "Account EXPIRED" te zien krijgt dan betekent dit dat uw proefabonnement verlopen is. (Om de slotkoersen via VisionDownload te kunnen blijven downloaden heeft u een VisionExpert ServiceContract nodig.) Neem dan contact op met info@pavell.com om uw account te verlengen.  

Het programma zal nu de verschillende beursdagen afbeelden. Normaal zijn de slotkoersen van de verschillende beurzen reeds 30 minuten na sluiting beschikbaar.

VisionEXPERT- gebruikers kunnen hier 2 maand in de tijd terugkeren, gebruikers van VisionLITE kunnen alleen de laatste week downloaden :

 

 

 

Het systeem onthoudt zelf welke koersbestanden er nog niet werden gedownload

en zal deze bestanden automatisch aankruisen. Klik vervolgens op "Volgende" om

het downloaden te starten.

 

Na het downloaden en de verwerking van de koersen krijgt u het rapport met

een samenvattend verslag van de ingelezen koersen.

 

 

 

Opmerkingen :

 

Dit systeem is volledig compatibel met de andere systemen die koersen via Yahoo downloaden (Turbo, Snapshot, Scheduler, ...) en kan dus ook gecombineerd worden, bij wijze van ultieme backup. Van alle aandelen heeft u overdag ook steeds intradaykoersen (minimum 15 minuten vertraagd).

Met VisionDownload laadt u steeds de volledige beurzen, en dus geen beperkte selecties van aandelen. Nieuwe aandelen zullen automatisch aan uw systeem worden toegevoegd (VisionEXPERT only). Ook indien u een beurs laadt die nog niet in uw VisionEXPERT aanwezig is dan zal deze markt automatisch aangemaakt worden in het programma. Raadpleeg hiervoor steeds het rapport na de verwerking.

De activering van VisionDownload gebeurt volautomatisch op basis van het unieke serienummer van uw programma. Vanaf de eerste activatie kunt u dit systeem vrijblijvend gedurende 2 volle weken gratis uittesten. Na deze proefperiode zult u de koersen alleen nog kunnen downloaden indien u een ServiceContract heeft. VisionLITE-gebruikers kunnen deze service volledig gratis gebruiken (voor 100 aandelen).

Alhoewel deze VisionDownload (na 2 weken) betalend is, kunt u nadien nog steeds beslissen om de koersen GRATIS te blijven downloaden via de bruikbare weg (Turbo, Scheduler, Snapshot, ...).  U kunt de verworven historieken dus gewoon blijven verder gebruiken, alleen zal dit hoogstwaarschijnlijk wat meer tijd in beslag nemen om alle koersen te gaan "sprokkelen".

 

 

 

 

 

 

Als gebruiker van VisionEXPERT kunt u reeds jarenlang GRATIS de slotkoersen downloaden via verschillende websites die gratis koersen ter beschikking stellen,

zoals o.a. Yahoo. Vanaf nu bieden we met VisionDownload aan onze trouwe Vision-klanten ook de mogelijkheid om koersen te downloaden via een systeem dat alle vorige systemen combineert :

 

YahooTurbo : razendsnel downloaden van slotkoersen, onbeperkt terug in de tijd. Het enige nadeel van dit systeem is dat voor sommige (vooral Europese) beurzen de slotkoersen van de laatste dag soms lang op zich laten wachten, en er voor sommige aandelen soms maanden lang geen koersen worden doorgestuurd. Voor Amerikaanse aandelen is dit systeem echter perfect.

 

YahooSnapshot : als alternatief op YahooTurbo kunt u via dit systeem zeer snel de slotkoersen downloaden, reeds 20 minuten na sluiting van de beurzen. Dit systeem heeft als enige nadeel dat u deze download dagelijks moet doen, omdat er geen historiek te downloaden is. De slotkoersen worden namelijk van de intraday-servers van Yahoo gedownload, welke veel stabieler zijn.

 

Scheduler : gebruikers die de koersen via YahooSnapshot niet dagelijks kunnen downloaden, kunnen gebruik maken van de Scheduler : dit programma zal dagelijks op de achtergrond de koersen downloaden, en dit zonder dat u hier hoeft tussen te komen. U moet alleen maken dat uw computer opgestart is.

 

VisionDownload : via VisionDownload geniet u van de sterke punten van alle voorgaande systemen : de slotkoersen worden door de (peer-to-peer) servers nog 2 maanden bewaard en kunnen vliegensvlug rechtstreeks in VisionExpert gedownload worden. Nieuwe aandelen worden hier dan ook automatisch aan toegevoegd.

 

 

 

 

 

(*)

Indien u over een oudere versie van VisionEXPERT (of VisionLITE) beschikt, dan kunt u steeds GRATIS de meest recente versie downloaden. U leest er alles over op de speciale Tips&Tricks-pagina : Gratis downloaden van de meest recente versie van Vision.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2009 PAVELL Software Belgium

Alle rechten voorbehouden

http://www.visionexpert.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker