(Textes en FR)

 

 

 

 

 

 

Tips & Tricks.PDF

 

 

Vista update

Importeren lijsten

ServiceContract

VisionDownload

Alerts via email

Scheduler

Extra historieken

 

Nieuw : Signaalbalken

Tips & tricks

VisionLITE Pro upgrade

Alles over Yahoo

Gratis 4.1 upgrade

Vernieuwde F.A.Q.

Uitleg alle Indicatoren

 

Overzicht

Voorbeeldvensters

Statistiekenscherm

Gratis slotkoersen

Signaallijsten

Fibonacci en studies

Koersabonnementen

Functionaliteiten

 

 

Download VisionEXPERT

 

  VisionExpert Handleiding

  VisionExpert QuickStart

 

 

 

 

 

 

 

 

                                            

 

28 augustus 2009 

 

Wist u dat u via de "functietoetsen" die u op de schermlayouts kunt aanbrengen rechtstreeks de aandelen uit uw lijst met favorieten kunt oproepen. In VisionExpert hebben we hiervoor een speciale schermlayout opgemaakt waarmee u de eerste 6 favoriete aandelen rechtstreeks kunt oproepen. (meer...)

                                            

 

10 april 2009 

 

Aandachtige gebruikers zullen het reeds gemerkt hebben : sinds kort vindt u tussen de resultaten van de Screener ook de volledige lijst met Candlestick koerspatronen terug. Kant-en-klaar, slechts 1 klik verwijderd van een grondige analyse in Vision.

                                         

 

9 april 2009 

 

Gebruikers die problemen ondervinden met het downloaden van de Setups van onze software via Internet Explorer adviseren we om voortaan met Firefox te surfen. De Internet Explorer van Microsoft is OVER-beveiligd en laat in 99% van de gevallen NIET meer toe om een EXE (of setup) via een website te downloaden. De browser geeft een foutmelding alsof de downloadlink niet bestaat, en dit terwijl dit helemaal niet zo is ! Op deze manier kunnen onze setups NIET meer gedownload worden ! En indien hij dit al toelaat, geen kat die het

gedownloade bestand nadien nog terugvindt om het te installeren, vooral onder Vista... (meer...)

                                     

 

19 maart 2009 

 

Gebruikers die beschikken over een ServiceContract kunnen gratis een nieuwe versie van VisionEXPERT downloaden (via de menukeuze "Help - VisionExpert Update"). In deze release o.a. gratis 5 dagen intraday koershistoriek voor alle aandelen, zie bericht hieronder. (meer...)

                           

 

19 maart 2009 

Vanaf versie 4.4 van VisionExpert (en VisionLite) worden de intradaykoersen nu ook via internet gedownload, volledig gratis. En dit tot 5 dagen terug in de tijd. Op deze manier heeft u steeds een up-to-date intradaygrafiek ter beschikking. (meer...)

                        

 

10 maart 2009 

Via de screener van VisionEXPERT kunt u vanaf nu een aandeel rechtstreeks in uw database importeren. En dit door de speciaal daarvoor voorziene link rechtsbovenaan aan te klikken. (meer...)

                                        

 

09 februari 2009

Gebruikers die klant zijn bij TELENET en sedert kort problemen ondervinden bij het downloaden van de koersen kunnen best eens bij de instellingen van Vision nakijken of er geen proxyserver meer ingesteld staat. Deze worden door Telenet reeds enkele dagen niet meer ondersteund.  (meer...)

                        

 

28 november 2008 

Gebruikers die beschikken over een ServiceContract kunnen vanaf nu ook dagelijks de slotkoersen van de obligaties op de beurs van Brussel (OLO, Staatsbons, ...) downloaden via hun VisionDownload account. De koershistorieken zullen later beschikbaar gesteld worden.

                                                

 

21 november 2008 

Momenteel leggen we de laatste hand aan een nieuwe release van VisionExpert. In deze versie zal het mogelijk zijn om naast de intradaykoersen die u momenteel gratis ontvangt ook de intraday koershistoriek tot 5 dagen terug (!) te ontvangen. De laatste zaken worden momenteel nog uitgetest en deze versie moet tegen Sinterklaas beschikbaar zijn. (meer...)

                                                      

 

05 november 2008 

Nieuw in de Screener zijn de HeatMaps : deze overzichten tonen u de grootste stijgers en dalers uit een bepaalde aandelenselectie. De omvang van de stijging of daling wordt aangegeven door de intensiteit van de achtergrondkleur (van donkergroen naar lichtgroen voor de stijgers, en van donkerrood naar lichtroze voor de dalende aandelen). Dit overzicht berekent standaard de koersverschillen t.o.v. de voorgaande dag, maar kan ook tov vorige week, vorige maand, 3 maand, etc... berekend worden. (meer...)

                                                       

 

22 oktober 2008 

Bij problemen met de sofware kan het ook handig zijn om onze Helpdesk via de functie "Hulp op afstand" een kijkje op uw PC te laten nemen. Onze Helpdesk krijgt dan (tijdelijk) via een afgesproken wachtwoord toegang tot uw PC om het probleem op te lossen. Tijdens de sessie kunt u perfect volgen wat we precies aan de software aanpassen. (meer...)

                                   

 

14 oktober 2008 

Gebruikers die klant zijn bij TELENET en sedert kort problemen ondervinden bij het downloaden van de koersen kunnen best eens bij de instellingen van Vision nakijken of er geen proxyserver meer ingesteld staat. Deze worden door Telenet reeds enkele dagen niet meer ondersteund.  (meer...)

                                        

 

08 augustus 2008 

Vanaf vandaag krijgt u op de beginpagina van de Screener een duidelijk overzicht van de internationale beurzen te zien. Ook kunt u via de nieuwe Zoek-functie bovenaan ook aandelen opzoeken die nog niet in de Screener beschikbaar waren om op deze manier aan uw Watchlist toe te voegen. Merk op dat de Screener alleen toegankelijk is voor gebruikers met een ServiceContract.

                           

 

07 juli 2008 

Indien u gebruiker bent van AlertTAPE om uw posities te bewaken (zie www.alerttape.com) en u heeft ook een account op Skype, dan kunt u vanaf nu ook een berichtje via SMS laten versturen wanneer een bepaald koersdoel bereikt werd.

                                  

 

05 juli 2008 

Gebruikers die beschikken over een ServiceContract kunnen gratis een nieuwe versie van VisionEXPERT downloaden (via de menukeuze "Help - VisionExpert Update"). In deze versie is het probleem met de wisselkoersen via Yahoo opgelost, en kunt u ook opnieuw rechtstreeks de Yahoo aandelen opzoeken.

                        

 

04 juli 2008 

Gebruikers die beschikken over een ServiceContract kunnen vanaf nu ook dagelijks de slotkoersen van de beurs van Nieuw-Zeeland downloaden via hun VisionDownload account. De koershistorieken zullen later beschikbaar gesteld worden.

                   

 

13 juni 2008 

Reeds enkele weken kon men in het programma geen aandelen op Yahoo meer opzoeken tijdens het toevoegen van een nieuw effect. Dit kwam doordat de website van Yahoo Finance niet langer uitgebreide zoekresultaten op hun website toont. Vandaar dat we besloten om hiervoor vanaf nu de Engelse versie van Yahoo te gebruiken. Niet alleen is deze server veel sneller, maar is hij ook vollediger dan zn Amerikaanse broer, met oa ook de mogelijkheid om op ISIN-code te zoeken. Hoe u deze driver kunt bijwerken leest u op ons forum. (meer)

     

 

10 mei 2008 

Vanaf mei 2008 wordt onze software NIET meer fysisch op CDROM geleverd. Alle bestellingen kunnen vanaf nu steeds online gedownload worden. De manuals konden reeds langer online gedownload worden. Op deze manier kunnen we u nog sneller van dienst zijn.

                        

 

26 maart 2008 

Gebruikers die beschikken over een ServiceContract kunnen vanaf heden gratis de nieuwste versie van VisionEXPERT downloaden (via de menukeuze "Help - VisionExpert Update"). Nieuw in deze release is de volledig ingebouwde screener (vroeger meer bekend onder de naam StockWatcher). Deze geeft een overzicht met kant-en-klare Technische Analyse signalen en dit voor de belangrijkste beurzen. De lijstjes kunnen volautomatisch in VisionExpert geïmporteerd worden via het icoontje onderaan. Meer info lees je op onze Tips&Tricks.   (meer...)

                        

 

25 maart 2008 

Zoals u waarschijnlijk reeds heeft gemerkt werden de tickercodes van de belangrijkste aandelen op EuroNext Amsterdam (via Yahoo) opnieuw in oorspronkelijke vorm hersteld. Moet u deze aandelen opnieuw één na één manueel aanpassen ? Helemaal niet : indien u over een ServiceContract beschikt gebeurt dit volautomatisch, op het vernieuwde forum leest u er alles over : VisionExpert forum. (Indien u de koersen inleest via DoubleQuote of EuroBench is er natuurlijk niks aan de hand en kunt u dit bericht gewoon negeren).

                       

 

29 februari 2008 

De historieken van VisionDownload werden onlangs bijgewerkt en zijn nu beschikbaar om te downloaden (via de "Diversen - Historieken" functie van het programma). Ook de historieken van de Fondsen kunt u hier nu downloaden. Of de beurs van Amsterdam indien u problemen ondervindt sinds Yahoo van enkele aandelen de tickercodes wijzigde.

            

 

10 januari 2008

Via uw bestaande ServiceContract kunt u momenteel ook de slotkoersen van de beleggingsfondsen downloaden, tot 2 maand terug in de tijd. Zo bent u niet meer verplicht om dagelijks de koersupdate te doen. De prijs van het ServiceContract blijft ongewijzigd. VisionExpert-gebruikers die nog geen ServiceContract hebben kunnen dit systeem vrijblijvend een week uittesten. Stuur hiervoor een mailtje naar info@visionexpert.be

             

 

06 december 2007 

Sinterklaas bestaat echt ! Vanaf nu kunt u via onze website een volledig nieuw gebruikersforum raadplegen : Messageboard of gebruikersforum

         

 

25 november 2007

Vanaf 25 november kunt u de slotkoersen van zowel de Turbos, de beurs van Luxemburg en de beurs van Singapore opvragen met uw bestaande ServiceContract. Als houder van een ServiceContract kunt u ook de historieken van deze markten downloaden. (Merk op dat de slotkoersen van deze beurzen ook zonder ServiceContract kunnen opgevraagd worden, alleen zult u dit dagelijks moeten doen, want de slotkoersen van de Turbos of Luxemburg gaan steeds maar 1 dag terug in de tijd.)

                    

 

24 november 2007

We kunnen het niet genoeg blijven herhalen : indien u van plan bent om over te stappen van Windows XP naar Vista dan zijn er enkele zaken die u absoluut moet weten. Eén ervan is dat u onder Vista bijna GEEN software meer kunt starten zonder toestemming van Bill Gates zelf. Om onze programmas te kunnen draaien (en ook alle ANDERE software die u ooit onder XP installeerde) moet u dus eerst enkele zaken aanpassen. Gelieve dus eerst de volgende pagina te lezen, deze biedt in 95% van de gevallen een oplossing tot uw opstart probleem : (lees meer...)

                                    

 

20 november 2007

Nieuw en werkelijk uniek is de mogelijkheid om de returns van verschillende aandelen met elkaar te vergelijken, en dit over verschillende periodes (per maand, per week, per kwartaal of zelfs

per jaar). Surf hiervoor naar de website van www.stockwatcher.be en selecteer om het even welk aandeel in de tabel. Om de vergelijkingsmodule op te roepen klikt u op het "%" icoontje naast de naam van het aandeel. (meer...)

                           

 

15 november 2007

Wegens een technisch probleem zijn al onze gebruikersforums tijdelijk niet beschikbaar. We hopen dit probleem zo snel mogelijk te verhelpen. We houden u op de hoogte.

                        

 

21 oktober 2007

Ondervindt u de laatste tijd problemen bij de koersen die van Yahoo afkomstig zijn ? Ontdek hoe u gemakkelijk een aandeel aan Vision kunt toevoegen, ook zonder dat Vision dit aandeel terugvindt (hier). Of hoe u de recentste "driver" voor Yahoo kunt bijwerken (hier...). Of ontdek welke zaken u kunt checken om te zien of de koersen op Yahoo zelf wel zijn bijgewerkt (hier). Zonder koersen op de site van Yahoo heeft u trouwens ook geen koersen in Vision. Het probleem ligt dan ook meestal niet aan de software maar aan de site van Yahoo zelf. (meer...)

                

 

25 september 2007

Om u nog beter te dienen kunt u de recentste nieuwsbrief en prijslijst hier ook in PDF-formaat downloaden zodat u deze ook gemakkelijk kunt afdrukken. Nieuwsbrief in PDF en Prijslijst in PDF.

                       

 

05 september 2007

Vanaf vandaag zijn de nieuwe servers van Yahoo in gebruik. Waarschijnlijk zult u hierdoor problemen ondervinden bij het downloaden van de intradaykoersen via Yahoo. Gebruikers die over een ServiceContract beschikken kunnen nu reeds een aangepaste versie van VisionExpert downloaden (via de menukeuze "Help - VisionExpert Update". Meer informatie hierover ook op het forum. Op de Tips&Tricks pagina verneemt u hoe u uw versie kunt bijwerken. (meer...)

                   

 

05 september 2007

Bent u nu verplicht om bij ons een ServiceContract af te sluiten ? Helemaal niet ! Indien u problemen ondervindt met uw versie van VisionEXPERT (bv. bij aanpassingen aan Yahoo of andere systemen) dan brengen we geregeld VOLLEDIG GRATIS een ServicePack voor VisionEXPERT uit. Deze versie zal uw problemen dan oplossen maar alle NIEUWE functies binnen VisionEXPERT zullen niet aanwezig zijn. Daarvoor heeft u een ServiceContract nodig.  (meer...)  

   

 

    

 

23 augustus 2007

Gebruikers van Internet Explorer (versie 7) of van Firefox zullen al ervaring hebben met de mogelijkheid om rechtstreeks Webfeeds (RSS) te raadplegen. Hierdoor kunt u via één muisklik rechtstreeks de nieuwstitels van uw favoriete beurssite oproepen, en door op één van deze nieuwstitels te klikken komt u automatisch op dat specifieke artikel op de website terecht. Via de website van onze collega's van StockWatcher.be heeft u toegang tot meer dan 1000 verschillende RSS Webfeeds, van Europa tot Amerika. (meer...)

                  

 

09 mei 2007

Altijd al willen weten welke aandelen reeds 5 dagen aan een stuk aan het stijgen zijn ? Of welke aandelen een kruising tussen de koers en de Bollinger band vertonen of een aankoopsignaal voor de SAR bereikten ?

Via de website van onze collega's van StockWatcher beschikt u over kant en klare voorgekauwde Technische Analyse signalen, volledig gratis voor u op een presenteerblaadje. Alle resultaten van deze screening kunt u probleemloos in VisionExpert importeren. (meer...)

         

 

01 mei 2007

Vanaf vandaag kunt u uw 100 favoriete EuroNext-aandelen ook volledig in REALTIME (!) opvolgen (via VisionLITE). Het aankopen van de software hoeft zelfs helemaal niet : tijdens de duur van uw abonnement kunt u de software volledig GRATIS gebruiken. Mis deze kans niet en voor slechts €18,75 per maand vormt u uw PC om tot een professioneel handelsplatform.  (meer...)

    

 

19 april 2007

Om dagelijks de slotkoersen van 4000 aandelen wereldwijd (EuroNext, London, NYSE, Nasdaq, ...) te downloaden kunt u reeds meer dan 5 jaar beroep doen op de diensten van Doublequote. Wist u dat u dit systeem in  combinatie met VisionExpert gedurende 1 maand vrijblijvend kunt uittesten. Via DoubleQuote beschikt u vanaf dan ook automatisch over intradaygrafieken tot 5 dagen (!) terug in de tijd.  (meer...)

     

 

05 april 2007

VisionExpert werd oorspronkelijk ontwikkeld voor Windows XP. Door de verstrengde veiligheidsnormen van Vista kan het zijn dat VisionExpert onder Vista niet goed (of helemaal niet) opstart.  Op onze website vindt u de instructies over hoe u Vista kunt instellen zodat het perfect met VisionExpert (of onze andere programma's) samenwerkt. Deze werkwijze geldt niet alleen voor VisionEXPERT, maar ook voor alle andere programma's (Portfolio2000, VisionLITE, AlertTAPE, ...) die gebruik maken van snelkoppelingen.  (meer...)  

     

 

04 april 2007

Bent u nu verplicht om bij ons een ServiceContract af te sluiten ? Helemaal niet ! Indien u problemen ondervindt met uw versie van VisionEXPERT (bv. bij aanpassingen aan Yahoo of andere systemen) dan brengen we geregeld VOLLEDIG GRATIS een ServicePack voor VisionEXPERT uit. Deze versie zal uw problemen dan oplossen maar alle NIEUWE functies binnen VisionEXPERT zullen niet aanwezig zijn. Daarvoor heeft u een ServiceContract nodig.  (meer...)  

    

 

12 maart 2007

Normaal begint het zomeruur in de USA elk jaar op de eerste zondag van april en in Europa op de laatste zondag van maart. VisionEXPERT en VisionLITE zullen dit (normaal gezien) perfect opvangen, en het uur tijdsverschil in die ene week gewoon meerekenen. Maar vanaf 2007 gaat de zomertijd in de USA van start op de tweede zondag van maart. Het programma is hierop NIET voorzien en de meeste beurzen zullen dus ook 1 uur VOORLOPEN op hun werkelijke tijd. We zullen ons best doen om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Eens we hier in Europa ook op zomeruur staan zal dit probleem zichzelf oplossen. Ook zullen alleen gebruikers van Yahoo hier hinder ondervinden, gebruikers met een abonnement zullen geen enkele hinder ondervinden.

Update : de aanpassingen aan de software kunnen reeds gedownload worden : gebruikers met een ServiceContract kiezen hiervoor de menukeuze "Help - VisionExpert Update"; gebruikers zonder ServiceContract lezen best het Service-bericht hieronder.

     

 

01 maart 2007

Om dagelijks de slotkoersen van 4000 aandelen wereldwijd (EuroNext, Nasdaq, ...) te downloaden kunt u reeds meer dan 5 jaar beroep doen op de diensten van Doublequote. Vanaf vandaag rollen de koersen van deze aandelen voortaan ook overdag over uw scherm (met 15 minuten vertraging). Via DoubleQuote beschikt u vanaf dan ook automatisch over intradaygrafieken tot 5 dagen terug in de tijd. Naast DoubleQuote kunnen we u echter nog tal van andere abonnementen aanraden. EuroBench-gebruikers ontvangen de intraday-koersen zelfs volledig gratis bij hun bestaande abonnement, inclusief de koersen van de Turbos. (meer...)

     

 

28 februari 2007

Gebruikers die momenteel problemen ondervinden met Yahoo en niet over een ServiceContract beschikken kunnen nog steeds de laatste "gratis" versie downloaden. Deze versie wordt geregeld bijgewerkt (bv bij problemen met Yahoo) maar bevat nooit de nieuwste mogelijkheden binnen VisionExpert. Hiervoor heeft u een ServiceContract nodig. Voor de houders van een ServiceContract zullen we binnenkort een nieuwe versie online plaatsen.  (meer...)  

     

  

08 januari 2007

Via uw ServiceContract kunt u vanaf nu gratis online de nodige historieken downloaden (indien u over de recentste versie van VisionEXPERT beschikt). Indien u alle historieken (gezipt) wenst te downloaden zal dit ongeveer 300Mb bedragen. Indien u deze historieken liever niet downloadt dan kunnen we deze ook op CDROM toezenden. Hiervoor betaalt u als ServiceContract-houder éénmalig 30 euro extra. Gebruikers die nog geen ServiceContract hebben betalen éénmalig 99 euro. De historieken worden echter nooit verstuurd indien u geen ServiceContract heeft.  (meer...)  

     

  

05 januari 2007

  

Op de Tips&Tricks-pagina werden de volgende Tips toegevoegd :

Downloaden en importeren van lijsten in Vision  

Aanduiden van bodems en toppen op de grafieken   

Snel opzoeken of uitfilteren van één of meerdere aandelen    

Slotkoersen downloaden via VisionDownload

Razendsnel gratis slotkoersen via Scheduler  (meer...)

     

 

03 januari 2007

Indien u over een lijst of portefeuille beschikt die u via Internet heeft gedownload, of die u door vrienden werd toegestuurd, dan kunt u deze lijst vanaf nu rechtstreeks in Vision importeren. De aandelen uit de lijst zullen dan automatisch aan uw lokale database gekoppeld worden, en de aandelen die zich nog niet in uw systeem bevinden worden volautomatisch toegevoegd. Ideaal om bijvoorbeeld snel de lijst met alle Nasdaq100-aandelen op uw PC te downloaden en verder te analyseren in Vision. (meer...)

          

 

03 januari 2007

Een betere manier om het nieuwe jaar in te zetten dan met een nieuwe release van VisionEXPERT bestaat er niet : met deze versie kunt u zeer gemakkelijk aandelenlijstjes importeren of uitwisselen met uw vrienden. Indien u bij ons een ServiceContract heeft dan kunt u deze upgrade gratis downloaden. Niet zo goed nieuws dus voor VisionEXPERT-gebruikers zonder ServiceContract die vanaf nu geen nieuwe versies meer kunnen downloaden. Indien u echter een versie heeft die ouder is dan versie 4.1 (release 65) dan kunt u echter nog éénmaal gratis de voorlaatste versie van VisionEXPERT downloaden. (meer...)

      

 

31 oktober 2006

Om u nog beter te kunnen dienen kunt u via onze website intekenen op het VisionEXPERT Servicecontract. Dit is een jaarlijks abonnement waarmee we u enkele extra diensten aanbieden : 

Downloaden van Historieken via Internet,

Downloaden van slotkoersen via VisionDownload, en

Downloaden van de nieuwste releases van VisionEXPERT. (meer...)

    

 

 

24 oktober 2006

Naar aanleiding van de vele positieve reacties van onze VisionEXPERT- gebruikers op onze Tips&Tricks-pagina hebben we hiervoor nu ook een printvriendelijke versie uitgewerkt in PDF-formaat. Deze print-out is bijzonder handig tijdens het ontdekken van de nieuwste functionaliteiten binnen VisionEXPERT. Zaken waarvan u hoogstwaarschijnlijk nog het bestaan niet van afwist. Klik hier om de PDF te downloaden. (meer...)

     

 

04 oktober 2006

Naast YahooTurbo- en YahooSnapshot-driver is er ook een derde mogelijkheid om slotkoersen via Yahoo te downloaden : met VisionDownload kunt u reeds 30 minuten na de sluiting van de beurzen de slotkoersen downloaden. Kortom een betrouwbaar systeem om dagelijks uw VisionExpert-gegevens (of VisionLITE) mee bij te werken. (meer...)

     

 

26 september 2006

Vanaf nu kunt u via de "EuroNext Turbos"-driver in VisionEXPERT ook alle slotkoersen van de Turbos en Speeders van AbnAmro, Commerzbank en Citibank downloaden, volledig GRATIS. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is de recentste versie van VisionEXPERT downloaden. Indien u dit wenst kunt u ook kant-en-klare koershistorieken bestellen via onze website. (meer...)

     

 

25 september 2006

De website van Pavell Software (www.pavell.com) steekt vanaf vandaag in een nieuw kleedje. U vindt er onder andere enkele zeer duidelijke overzichten van de belangrijkste beurzen. (meer...)

     

 

22 mei 2006

 

Afgaand op de vele positieve reacties die we ontvingen organiseren we heel binnenkort opnieuw enkele interactieve cursussen voor VisionEXPERT en VisionLITE. De cursus zal deze keer niet gaan over het hanteren van verschillende beleggingssystemen, maar zal louter gaan over het dagelijks gebruik van het programma. Als Vision2000, VisionEXPERT of VisionLITE gebruiker kunt u zelf aktief meewerken aan het samenstellen van de inhoud van deze cursus door ons 5 items op te geven waarover u in deze cursus meer wenst te weten te komen. Van de meest voorkomende vragen zullen we ook een afzonderlijke pagina op onze Tips & Tricks-pagina maken. (meer...)

     

 

15 mei 2006

  

Ongetwijfeld heeft u reeds gehoord over VisionLITE, de Shareware-versie van VisionEXPERT. VisionLITE heeft zich ondertussen ontpopt tot een vooruitstrevend TA-pakket voor de verwende thuisbelegger die zich beperkt tot het opvolgen van niet meer dan 100 aandelen wereldwijd.

Misschien heeft u nooit de tijd gehad om een eerder aangevraagde proef-versie uit te testen of waren er moeilijkheden tijdens het downloaden of registreren ? Of misschien wilt u gewoonweg eens alle nieuwigheden (Signaalzones, signalen MACD, ...) binnen VisionLITE uittesten.

Via de onderstaande koppeling bieden wij iedereen nogmaals de mogelijkheid om VisionLITE GRATIS te downloaden en uit te testen tot uiterlijk 19 juni 2006. Tijdens deze testperiode willen wij jullie alvast laten meegenieten van onze service en degelijke support want VisionLITE is meer dan technische analyse alleen. (meer...)    

      

 

20 april 2006

 

Nieuw en volledig GRATIS (shareware) is de AlertTAPE (zie www.alerttape.com). Deze tickertape is een langzaam lopende informatieband waarop de door u gekozen aandelen met hun meest recente koersverloop op uw scherm verschijnen en dit zonder uw aktieve programma's te overlappen. De koersen van deze aandelen (Euronext, Frankfurt, Nasdaq, ...) worden continu gratis via Internet gedownload en zijn 15 minuten vertraagd. Dit programma werkt volledig onafhankelijk, VisionEXPERT of VisionLITE is dus niet nodig.

De gebruiker kan zelf stoplosses instellen (bovengrens en/of ondergrens) en wordt indien gewenst ook gemeld wanneer er nieuws binnenloopt. Deze alerts kunnen volautomatisch via e-mail verstuurd worden, en de gebruiker krijgt ook een melding op het scherm. Werkelijk uniek is de grafische weergave door gebruik te maken van enkele nooit geziene skins. In combinatie met VisionExpert kunt u via één klik op de AlertTAPE een aandeel grafisch analyseren. AlertTAPE is volledig gratis (voor 100 waarden) en kan gratis gedownload worden via de Engelstalige website. Voor 19,95$ kunt u echter  ook de volledige versie bestellen met nog meer mogelijkheden. (meer...)

      

 

15 maart 2006

 

Vanaf vandaag kunt u als geregistreerde gebruiker GRATIS de recentste versie van VisionEXPERT downloaden. Een overzicht van de wijzigingen vindt u hier. Volledige upgrade-instructies vindt u op onze FAQ terug. Totaal nieuw is de ingebouwde Scheduler : deze kleine tool draait volledig op de achtergrond en zorgt er voor dat de koersen van de verschillende markten op het juiste tijdstip gedownload en verwerkt worden. Op deze manier heeft u reeds 15 minuten na het afsluiten van de beurzen de slotkoersen ter beschikking. (meer...)

      

 

10 januari 2006

 

Wist u dat u naast de standaard-beurzen die bij VisionEXPERT geleverd worden (EuroNext, Frankfurt, London, ...) ook nog tal van andere beurzen kunt opvolgen, en dit eveneens volledig GRATIS ? Vanaf nu bieden we u de mogelijkheid om extra beurzen (zoals Zurich, Madrid, Milaan, ...) bij te bestellen. Sommige beurzen (Nasdaq, Nyse, Parijs, Londen, ...) bieden we nu ook veel uitgebreider aan : zo bevat de Nasdaq-markt nu meer dan 3000 voorgedefineerde aandelen, tot 10 jaar terug in de tijd. Eens deze historieken geïnstalleerd zijn kunt u de slotkoersen voor deze beurzen gratis laten bijwerken. De meeste beurzen kunt u vanaf dan ook overdag gratis opvolgen (15 min. vertraagd).   (meer...)

      

 

29 december 2005

 

Op de Tips&Tricks-pagina werden de volgende Tips toegevoegd Hoe kan je gemakkelijk alle aandelen uitfilteren met de MACD in de aankoopzone Analyseren van aandelen via F12-toets Samenstellen van een lijst met uw favoriete aandelen Snel oproepen van de sectorgenoten van een aandeel Extra notities bij een effect opslaan in een extern bestand Gratis downloaden van alle beleggingsfondsen van Morningstar ...    (meer...)

  

 

19 december 2005

 

Ter gelegenheid van de 15e verjaardag van het beleggingsblad BeursTips (www.beurstips.be) werd door ons een speciale "BeursTips"-editie van VisionLITE uitgebracht. In deze versie van VisionLITE zitten alle door BeursTips gevolgde aandelen reeds voorgeprogrammeerd : zowel de "Actieve Portefeuille" als de "Schatten op Zolder" kunt u vanaf nu in het programma opvolgen, zelfs overdag. Ook in deze versie worden de koersen steeds gratis bijgewerkt. Kortom een absolute must voor alle BeursTips-lezers of abonnees. De kostprijs van deze jubileum-editie bedraagt eenmalig 99€, dus zonder jaarlijks abonnement. Bestellen kan via de bestelbon op deze site. (meer...)

   

 

25 oktober 2005

Vindt u het ook moeilijk om de aan- en verkoopsignalen van een indicator op de koersgrafiek te projecteren om zo te weten te komen waar deze indicator nu precies een aan- of verkoopsignaal vertoont. VisionEXPERT heeft hiervoor een werkelijk UNIEKE oplossing bedacht : onderaan de grafieken kunt u voortaan een signaalbalk afbeelden die met een rode of groene balk aanduidt of een aandeel volgens deze indicator koopwaardig  of eerder verkoopwaardig is. Dit alles en nog veel meer zit vanaf nu in de nieuwste versie van VisionEXPERT die u vanaf nu kunt downloaden. Een overzicht van de overige aanpassingen vindt u hier. (meer...)

    

 

29 september 2005

 

Haal meer uit uw VisionEXPERT-programma en ontdek zaken waarvan u misschien niet eens het bestaan afwist. Op onze Tips&Tricks-pagina vindt u een overzicht van alle handigheidjes waardoor VisionEXPERT zich onderscheid van andere programma's. Wist u bv. hoe u een Candlestick-grafiek zeer snel kunt omschakelen naar een gewone koersgrafiek ? Of hoe u de grafiekbalk in het Monitor-scherm moet gebruiken ? Of hoe u de handige signaalbalken uit de nieuwste versie kunt oproepen. Dit alles en nog veel meer vindt u op de Tips&Trick-pagina. (meer...)

 

 

10 september 2005

Wat is Technische Analyse en waar let een technisch analist op ? Hoe kunt u de trend van een aandeel bepalen en vervolgens handelen volgens deze trend ? Hoe kan Vision de belegger helpen om aankoop- of verkoopkandidaten te bepalen. U leert het in de cursus "Actief beleggen". Deze cursus is alleen op CD-rom verkrijgbaar en bevat een vijftal verschillende tradingstrategieën voor korte, middellange en lange termijn. Via duidelijke videofilmpjes leert u op eigen tempo hoe u deze 5 tradingstrategieën aanwendt en hoe u relevante indicatoren in Vision moet interpreteren. Deze CDROM kost 69 euro en kan besteld worden via de online bestelbon. (meer...)

  

 

05 september 2005

De cursus "Actief Beleggen" wordt éénmaal per maand in het Gentse georganiseerd voor een 6-tal personen. Elke cursist krijgt een PC met VisionEXPERT ter beschikking. Op deze manier leert men op een actieve manier met het programma werken. Inschrijven kan via de Cursus-pagina op deze website en kost 75 euro. Indien u nadien beslist om de software aan te kopen dan wordt u bovendien een deel van deze cursus terugbetaald. (meer...)

 

 

04 september 2005

Als geregistreerd gebruiker van VisionLITE (de shareware-versie van VisionEXPERT) kunt u genieten van interessante voordelen door nu naar VisionEXPERT Professional te upgraden : in VisionEXPERT volgt u namelijk een onbeperkt aantal effecten en kunt u zelf uw eigen lijsten of schermen samenstellen. U behoudt bovendien al uw gegevens uit VisionLITE. (meer...)

  

 

15 mei 2005

Onlangs wijzigde Yahoo Finance de officiële tickercodes voor zowat 70% van de Europese aandelen. VisionEXPERT-gebruikers zullen ongetwijfeld gemerkt hebben dat hierdoor de meeste aandelen niet meer werden bijgewerkt. Om de codes van deze aandelen niet manueel te moeten aanpassen kunt u via ons forum (of messageboard) een bestand downloaden waarmee u alle tickercodes volautomatisch kunt laten bijwerken, en dit zonder uw bestaande programma te moeten aanpassen of herinstalleren. Op het forum verneemt u er alles over. (meer...)

 

 

14 april 2005

VisionEXPERT is vanaf nu ook als ShareWare-versie te verkrijgen : het programma VisionLITE biedt bijna ALLE functionaliteiten van VisionEXPERT : naast gratis slotkoersen verwerkt het programma ook intraday-gegevens en kunt u uit een selectie van meer dan 100.000 waarden (wereldwijd) ook zelf uw favoriete aandelen toevoegen en volledig gratis opvolgen, ook overdag. VisionLITE is zowel beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels. Voor het programma betaalt u éénmalig 99 euro (dus GEEN maandelijkse kosten), de slotkoersen en intradaykoersen ontvangt u vanaf dan volledig GRATIS. Geïnteresseerde gebruikers kunnen dit programma vrijblijvend gedurende 3 weken uittesten. Op de website van VisionLITE leest u er binnenkort alles over. (meer...)

 

 

13 april 2005

Net zoals alle andere jaren zijn we ook dit jaar weer van de partij op het Beleggerscongres dat door het VFB georganiseerd wordt. Op deze bijeenkomst laten we u graag in première kennismaken met VisionLITE, ons allernieuwste product. Bovendien maakt u als deelnemer aan onze wedstrijd kans om een VisionLITE ter waarde van 99 euro te winnen.

We verwelkomen u graag vanaf 09.00u nu zaterdag 16 april in het Alpheusdal in Berchem bij Antwerpen. Meer informatie over de deelnemers en een route- beschrijving vindt u ook op de website van het VFB terug. (meer...)

 

 

  05 april 2005

Van welke beurzen kan ik dagelijks GRATIS via Yahoo de slotkoersen downloaden ? Kan ik ook GRATIS de koersen van de beleggingsfondsen downloaden ? Hoe lang blijven deze koersen nog gratis ? Kan ik zelf aandelen aan VisionEXPERT toevoegen en deze vanaf nu ook overdag opvolgen? Kan ik ook zelf nieuwe Yahoo-markten aanmaken of downloaden ? Dit is slechts een greep uit de TOP30-vragen die we van gebruikers doorgestuurd krijgen. Antwoorden op al deze vragen, en nog veel meer vindt u op de FAQ van onze website onder "Gratis koersen downloaden via Yahoo". (meer)

 

 

 

28 februari 2005

Fantastisch nieuws voor alle VisionEXPERT-gebruikers : als geregistreerde gebruiker kunt u vanaf nu de kompleet vernieuwde versie van uw favoriete programma downloaden, en dit volledig GRATIS. Alles waarvan u in de proefversie reeds kon genieten is vanaf nu ook in uw versie van VisionEXPERT beschikbaar, en zelfs nog veel meer, zoals de uitgebreide intraday-grafieken en de snapshot-koersen. Op onze compleet vernieuwde FAQ leest u hoe u uw versie kunt bijwerken. (meer)

 

 

08 februari 2005

"FAQ" is de Engelstalige afkorting voor Frequently Asked Questions, vrij vertaald

“veel gestelde vragen". Via de compleet vernieuwde FAQ trachten we u zo snel mogelijk op weg te

helpen met de kleine vraagjes waarmee iedere nieuwe VisionEXPERT-gebruiker te maken krijgt. Indien u in deze lijst geen antwoord vindt op uw vraag dan kunt u nog steeds uw probleem voorleggen aan onze helpdesk via het e-mailadres info@visionexpert.be. We helpen u dan graag verder.   (meer)

 

 

02 februari 2005

Om nog sneller de slotkoersen in te lezen kunt u vanaf nu ook een GRATIS "snapshot" gebruiken : via dit revolutionair systeem zal VisionEXPERT een "tussenstand" (snapshot) met slotkoersen inlezen en deze razendsnel (tot 200 aandelen PER SECONDE !) in het programma inlezen. Op deze manier heeft u reeds om 17u45 de slotkoersen van de Europese beurzen ter beschikking, en dit op de dag zelf. De ideale manier dus om naast uw bestaande systeem de koersen op een 2e manier in te lezen. Meer informatie over hoe u deze snapshot-driver in VisionEXPERT installeert vindt u op het forum terug onder "Snapshot Koersen". (meer...)

       

 

19 januari 2005

Om wegwijs te geraken in de wereld van Technische Analyse werd in samenwerking met BeursBrief een compleet nieuwe site ontwikkeld. Op www.beursbrief.be vindt men naast concreet en helder beursadvies ook een volledig Nederlandstalige beschrijving van alle indicatoren, oscilatoren, koerspatronen en studies die men in VisionEXPERT Professional aantreft. De voorbeeldgrafieken werden steeds volledig grafisch met VisionEXPERT uitgewerkt. Kortom deze site kan een leidraad zijn voor zowel beginnende als gevorderde beleggers die VisionEXPERT gebruiken als basis voor hun beleggingsbeslissingen. (meer...)

  

 

14 december 2004

  VisionExpert REALTIME v4.1 now available...  

De langverwachte Realtime-versie van VisionExpert is er : in deze versie worden alle grafieken automatisch tot de laatste dag bijgewerkt, en krijgt u overdag continu de nieuwste koersen doorgestreamd, en dit volledig GRATIS. Overdag kunt u in het scherm met de KoersMonitor uw favoriete aandelen op de voet opvolgen : u verliest geen enkele trade uit het oog. Naast deze nieuwigheden werd het programma ook op verschillende plaatsen aangepast (interactief vergelijken, MultiCharts, extra voorbeeldvensters...). Alleen de prijs blijft ongewijzigd ! Aarzel dus niet en download vandaag nog de nieuwste proefversie van het programma (in combinatie met Yahoo, 15 minuten vertraagd). Ook bestaande VisionExpert-gebruikers kunnen deze versie gerust uittesten in afwachting van de GRATIS upgrade van hun programma. Deze wordt in januari 2005 verwacht.    (nu downloaden...)

   

 

01 december 2004

Dringende oproep naar alle Vision2000-gebruikers (de voorganger van VisionEXPERT) : de voorraad VisionEXPERT-upgrades is bijna uitgeput. Overtuig uzelf en download vandaag nog GRATIS en vrijblijvend de compleet vernieuwde proef-versie van VisionExpert.

Bestel uw upgrade ten laatste op 31 januari 2005 via de bestelbon op deze website. Na 31/01 zal de upgrade (met bijhorend conversieprogramma) niet meer beschikbaar zijn. Indien u later toch naar VisionExpert wenst over te schakelen kunt u hoogstens van een (veel kleinere) klantenkorting genieten. (download of bestel...)

   

 

02 oktober 2004

  Intraday Monitor...MultiCharts schermen...Candlestick patronen...Fundamentele gegevens... 

 

Goed nieuws voor alle VisionEXPERT-gebruikers : momenteel wordt de nieuwste versie van VisionEXPERT door verschillende gebruikers in beta uitgetest. Belangrijkste uitbreidingen zijn het intraday-Monitor-scherm en ook de fundamentele screener. Van zodra de testresultaten positief zijn zullen we deze versie voor iedereen beschikbaar stellen. Indien u als ervaren VisionExpert-gebruiker aan de Beta-tests wenst deel te nemen dan kunt u uw kandidatuur stellen via een e-mail naar info@visionexpert.be.

Hier vindt u alvast enkele schermvoorbeelden : Intraday Monitor... MultiCharts schermen... Candlestick patronen... Fundamentele gegevens...

   

 

01 oktober 2004

  Fundamentele gegevens... 

Met ‘fundamentele’ gegevens van meer dan 500 beursgenoteerde bedrijven (Euronext, Londen, Frankfurt, ...) ontpopt VisionEXPERT zich stilaan tot een totaaloplossing voor beursanalyse. Deze gegevens, afkomstig van de gerenommeerde databank van Trends (Biblo), zullen via een download op geregelde tijdstippen aangeleverd worden. Dankzij dit betaalbaar abonnement wordt deze professionele databank héél binnenkort ook toegankelijk voor de particuliere belegger.

 

 

02 september 2004

 

“Oefening baart kunst” zegt een spreekwoord. Oefening baart ook winst als het op beleggen aankomt. VisionEXPERT is in elk geval het hulpmiddel bij uitstek om de beurzen mee op te volgen. Maar hoe haalt u nu het meest rendement uit dit gereedschap ? 

 

Via onze cursus "Actief beleggen" helpen wij u een eind op weg. In deze 4 uur durende cursus leert u aan de hand van VisionEXPERT o.a. de basisregels van actief beleggen & technische analyse diverse indicatoren en hun toepassing in de praktijk grafieken bouwen met diverse indicatoren scannen van koopwaardige aandelen op basis van signalen ? (lees meer...)

 

 

.....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Intraday Monitor 

Intraday Monitor

  

Statistics

Statistics

    

End-of-day charts

End-of-day charts

  

Times & Sales

 

Technical symbols

  

Quick-Charts Analysis

  

Multi-Charts Analysis

   

Mosaïc Charts

   

Intraday Charts

   

Candlesticks Analysis

 

Stock Comparison

  

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2009 PAVELL Software Belgium

Alle rechten voorbehouden

http://www.visionexpert.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker